Roche


Roche België maakt deel uit van de internationale Groep Roche, een researchgericht bedrijf dat wereldwijd toonaangevend is in de gezondheidszorg. De groep geldt als een innovatieve pionier in de farmaceutische en diagnostische vakgebieden. Beide divisies zijn ook in België vertegenwoordigd, met respectievelijk vestigingen in Anderlecht en Vilvoorde.

Door producten en diensten te ontwikkelen rond zowel het opsporen, de preventie, de diagnose als de behandeling van ziekten, bekleedt Roche een unieke marktpositie. De onderneming levert oplossingen op maat voor diverse patiëntengroepen en draagt zo bij tot de gezondheid en de levenskwaliteit van mensen.

Naast in-vitrodiagnostica voor het snel opsporen en de betrouwbare diagnose van ziekten, verdeelt Roche ook een uitgebreide waaier van instrumenten en reagentia voor fundamentele en toegepaste research op de Belgische markt.

De producten en diensten van Roche vormen de basis voor het nemen van gefundeerde medische beslissingen en voor het optimaal aanwenden van de beschikbare middelen in de gezondheidszorg.

De innovatieve geneesmiddelen, diagnostische tests en diensten die Roche ontwikkelt en commercialiseert, gecombineerd met de technische en wetenschappelijke expertise van de medewerkers, vormen de sleutels tot het succes van de onderneming.

www.roche.be