SADEF


Sadef maakt als solide Belgische KMO deel uit van de Oostenrijkse Voestalpine Group, een multinational die zich toelegt op staalverwerking. Binnen de Groep geldt Sadef als de specialist voor het vervaardigen van koudgewalste stalen profielen. De onderneming heeft een uitgesproken internationale focus: 80% van de productie is bestemd voor de export.

Sadef produceert hoofdzakelijk profielen voor drie toepassingsgebieden: bouwcomponenten, automobiel- & vrachtwagentoelevering en ten slotte profielen op maat.

Met haar 65 jaar ervaring is de onderneming een vaste waarde in de markt. Samen met het topteam van medewerkers en de klantgeori├źnteerde spirit bepaalt die knowhow de slagkracht van Sadef.

Als toonaangevende speler investeert de KMO voortdurend in technologie en innovatie. Zo zien jaarlijks niet minder dan 100 nieuwe profielen het daglicht. De bouw van een nieuwe productiehal van ruim 4.000 m2 kadert eveneens in deze filosofie.

Het productiebedrijf beheerst uiteenlopende expertises, zoals oppervlaktebehandeling, profileren, plooien en bouwkunde. Momenteel stelt Sadef 520 mensen tewerk met vooral technische profielen (van TSO tot ingenieurs), maar ook economen. Gezien de groei blijft men ondertussen uitkijken naar mensen die bereid zijn te investeren in kennis en opleiding.

www.sadef.be