Sarens


Sarens legt zich toe op het heffen en het horizontaal en verticaal verplaatsen van zware lasten. De dertig ondernemingen binnen de internationale Groep stellen samen ruim tweeduizend mensen tewerk. In België wordt de Groep vertegenwoordigt door het filiaal Sarens BE.

Het activiteitenpakket van Sarens omvat vier vakgebieden. De onderneming staat wellicht het best bekend voor het verhuren van mobiele telescopische kranen, rupskranen, hoogtewerkers en schaarliften. Maar Sarens verzorgt ook industriële montage en demontage, mechanisch onderhoud en revisiewerken en ten slotte industriële verhuis.

Elk project begint met een onderhoud met de klant. Op basis van zijn specifieke behoeften zoekt en vindt Sarens de juiste combinatie van mensen en middelen om tot de meest efficiënte oplossing te komen. Dat lukt, omdat het Vlaamse familiebedrijf altijd al toekomstgericht investeerde in talent en geavanceerd materiaal.

Op die manier profileert de firma zich als een solide partner, die de meest uiteenlopende en alles behalve alledaagse problemen van klanten doeltreffend oplost in en buiten Europa.

Kwaliteit, veiligheid, engineering en onderhoud vormen de bouwstenen van vier decennia succesvolle activiteit. Dankzij de visie en de expertise van de Groep geldt Sarens binnen zijn sector als een ware trendsetter.

www.sarens.com