SBM Cleaning


http://www.sbmcleaning.be/

Onder het motto ‘natuurlijk gekuist’ profileert SBM Cleaning uit Lokeren zich als een ecologisch schoonmaakbedrijf. Zowel de medewerkers als de professionele partners geloven in het belang van een milieuvriendelijke aanpak.

Zo biedt SBM Cleaning het beste van twee werelden. De onderneming, het kantoor of de instelling geniet van een schone en efficiënte uitstraling, terwijl het milieu profiteert van een schoonmaak met ecologische verantwoorde producten en procedures.

Zo komen er tijdens het schoonmaken er geen schadelijke stoffen vrij. Het resultaat? Een prettige werk- en leefomgeving, waarin de gezondheid van de medewerkers centraal staat.

Er bestaat een propere en ecologische oplossing voor elk schoonmaakprobleem. SBM Cleaning biedt een volledig pakket aan reinigingsservices, afgestemd op de actuele behoeften van de klant. Na een analyse van de concrete situatie stelt de onderneming de juiste service voor.

De activiteiten omvatten algemene schoonmaak, data cleaning en hygiënediensten. Kwaliteit, flexibiliteit, milieuzorg en service vormen de voornaamste troeven van SBM Cleaning. De selectie van de producten gebeurt met respect voor mens en natuur. Bij het inzetten van machines weegt SBM Cleaning de kost zorgvuldig af tegenover het rendement en de kwaliteit.