Secretary Plus


Als het om het selecteren, rekruteren, outsourcen en opleiden van management ondersteunend personeel gaat, staat Secretary Plus al meer dan 17 jaar aan de top.

Vanaf 2004 klonk de vraag vanuit de bedrijfswereld naar een efficiënte oplossing voor tijdelijke projecten steeds luider. Aangezien interimkrachten doorgaans uitkijken naar betrekkingen op langere termijn, begon Secretary Plus met het uitbouwen van een pool van direct team assistants. Die omvat inmiddels zowat 130 meertalige management assistants.

Zo is Secretary Plus in staat de klant doordacht advies te verstrekken en maatwerk te leveren bij de selectie. Daarbij hebben wij steevast oog voor uw bedrijfscultuur en uw specifieke behoeften. Het doel: de continuïteit van uw projecten verzekeren door de meest geschikte kandidaat in te zetten.

Ondernemingen doen een beroep op onze knowhow voor het invullen van zowel tijdelijke als vaste opdrachten en voor outsourcing. Zin voor innovatie, aanpassingsvermogen en creativiteit vormen onze wapens om in een snel veranderende wereld zowel opdrachtgevers als assistents steeds optimale oplossingen aan te reiken.

Onze direct team assistants worden ingezet voor uiteenlopende projecten in tal van sectoren. Uiteindelijk is het de klant die de vruchten plukt van die uitwisseling van expertise.

www.secretary-plus.be