Securex


Securex is een dienstverlenend bedrijf in de HR -sector, dat alle facetten van het personeelsbeleid behartigt voor zelfstandigen, KMO’s en grote ondernemingen. Securex stelt zich op al een partner in het uitbouwen van het personeelsbeheer, als rechterhand van de bedrijfsleider of de HR -manager voor alle personeelsgerelateerde zaken.

Naast het sociaal secretariaat biedt Securex een complete dienstverlening: kinderbijslagfonds, externe dienst voor preventie en veiligheid op het werk en medische controle. Bovendien is de groep eveneens verzekeraar voor onder meer arbeidsongevallen.

Bij Securex vindt u al deze aspecten onder één dak, een unicum in de Belgische markt en tegelijk een comfortabele situatie voor u als klant. U beschikt over één enkel aanspreekpunt voor alle aspecten van uw personeelsbeleid.

Ook in de prijsstrategie profileert Securex zich als een nuttige en betrouwbare partner. U betaalt maandelijks een vast all-in bedrag,volstrekt transparant en zonder onaangename verrassingen.

Ondertussen blijft Securex investeren in de bereikbaarheid en de beschikbaarheid van zijn dienstverlening. Zo werden onlangs nog nieuwe bijkantoren geopend in Geel en in Mechelen.

Kortom, Securex staat borg voor een personeelsbeheer zonder zorgen, zodat u kunt focussen op uw kernactiviteiten.

www.securex.be