Sesmento


http://www.sesmento.be/

Het vinden en aanwerven van geschikte medewerkers is van essentieel belang om de groei van een onderneming te ondersteunen. De zoektocht naar talent kost doorgaans evenwel veel tijd, inspanningen en middelen.

Werving en selectiebureau Sesmento zet daarom volop in op het vinden en selecteren van commerciƫle profielen met de juiste gedrevenheid, competenties en karaktereigenschappen. Sales professionals, accountmanagers of vertegenwoordigers die de visie delen van de ondernemer en zo een meerwaarde betekenen voor de organisatie.

Zaakvoerder Philippe Jaspers en zijn team brengen alle sollicitatieprocedures tot een goed einde. Het Sesmento aanbod omvat rekrutering, selectie, assessment, opleidingen en sollicitatiebegeleiding. Ook personal en teamcoaching behoren tot de mogelijkheden.

Aan de hand van een persoonlijke benadering brengt Sesmento de behoeften en mogelijkheden van de opdrachtgever duidelijk in kaart. Een diepte-interview met de kandidaat levert dan weer een duidelijk beeld op van zijn of haar wensen en verwachtingen. Op basis van deze grondige analyse bekijkt het bureau of beide partijen tot een productieve samenwerking kunnen komen.

Het bureau blijft ook na de werving alles opvolgen om het succes te verzekeren. Deze aanpak vormt de basis voor een lange termijnrelatie met de klantenkring.