Seynhaeve Plastics


Seynhaeve Plastics is kunstig in het verwerken van kunststof. De onderneming ontwikkelt toepassingen voor drie vakgebieden: de bouw, de industrie en de communicatiesector.

De bouwsector doet voornamelijk een beroep op Seynhaeve voor de productie van lichtstraten en koepels. Nieuwbouw- en renovatieprojecten worden sinds 1981 opgevolgd door de eigen productieafdeling en plaatsingsdienst.

De meer industriële toepassingen vinden hun weg naar de voedingsindustrie, de zware metaalindustrie en de verlichtingsindustrie. In de communicatiesector staat de firma ten slotte bekend voor kwalitatieve reclamedragers, point-of-sale materiaal en displays.

Daarnaast vertrouwen producenten op de knowhow en expertise van Seynhaeve voor het versnijden van kunststofplaten van 0,3 mm tot meer dan 100 mm dikte, en dit met zeer strikte tolerantiewaarden.

Seynhaeve Plastics gelooft sterk in persoonlijke en menselijke relaties. Bij elk aspect van de dienstverlening staan de specifieke wensen en behoeften van de klant dan ook centraal. Zo is de onderneming onder meer bijzonder attent voor het strikt respecteren van deadlines.

Investeringen in de interne logistieke processen en het optimaliseren van het afvalbeheer vormen de fundamenten voor een verdere volumetoename in België, Nederland en Frankrijk.

www.seynhaeve-plastics.be