SGS Life Science Services


SGS Life Science Services is een toonaangevende klinische onderzoeksorganisatie, die farmaceutische, biotechnologische en cosmeticabedrijven ondersteunt bij de ontwikkeling van nieuwe producten in elke fase van het klinisch onderzoek. Daarnaast voert de onderneming ook kwalitatieve tests uit in uiteenlopende vakgebieden, zoals microbiologie, toxicologie, analytische scheikunde en biocompatibiliteit.

De klantenkring bestaat uit grote en middelgrote spelers uit de farmaceutische sector, bedrijven die medische apparatuur ontwikkelen en biotech-ondernemingen die biologische geneesmiddelen van de nieuwste generatie ontwikkelen.

SGS Life Science Services bouwt een partnership uit met elk van die klanten en levert hen geïntegreerde totaaloplossingen. Die samenwerking betekent een belangrijke meerwaarde, aangezien de expertise van SGS Life Science Services bijdraagt tot meer efficiëntie en snelheid in zowel de ontwikkeling als de productie van nieuwe producten. Hoe sneller het product kan worden ontwikkeld, getest en op de markt gebracht, hoe groter het voordeel voor de klant.

De organisatie kan bogen op bijzonder solide financiële fundamenten, maar SGS Life Science Services is tegelijk voldoende kleinschalig zodat het kan werken zonder toegevingen op het gebied van creativiteit en flexibiliteit.

www.be.sgs.com