Siebens Spoorbouw


Siebens Spoorbouw werd opgericht in 1987. De onderneming is gevestigd te Wilrijk en beschikt over een depot in Hemiksem. Via de nabijgelegen Antwerpse Ring en de A 12 liggen de haven en de andere Belgische steden binnen handbereik.

Siebens is gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van trein- en tramsporen en kraanbanen. Het lassen van rails, de aanleg sporen voor rolbruggen en banen voor automatische transportsystemen, de montage van prefabelementen, perronboorden en overwegplaten maken eveneens deel uit van het dienstenaanbod.

Siebens is daarnaast ook nog onderlegd in ondergietings- en injectiewerken van constructies. Ten slotte kunnen klanten bij ons terecht voor nieuw en tweedehands spoormateriaal, zoals rails, wissels en kruisingen, bevestigingen, biels en buffers.

Gezien de specifieke activiteitensector vormen veiligheid en flexibiliteit prioriteiten voor de onderneming. Siebens Spoorbouw is dan ook zeven dan per week de klok rond actief en kan een VCA-certificaat voorleggen.

Zowel industriële ondernemingen als overheidsbedrijven (Infrabel, De Lijn) doen een beroep op de aanwezige expertise. Elke opdracht start met een grondige voorstudie. Na gedegen opmetingswerk zet Siebens het project dan ‘op de rails’ met behulp van aangepast en modern materiaal.

www.siebensspoorbouw.com