Sioux


Sioux is een technische softwarespecialist en profileert zich in die zin als partner voor hi-tech bedrijven, zoals Cisco, OTN, Philips en Sony. Die doen een beroep op de onderneming voor het ontwikkelen van hardware- en softwareprojecten. Het technologische bedrijf beschikt over vestigingen in België, Nederland en Rusland.

Sioux detacheert technische experts naar haar klanten, waar ze samen met de interne Research & Development teams langdurige opdrachten voor het ontwikkelen en innoveren van producten tot een goed einde brengen. Daarnaast gaat Sioux eveneens opdrachten aan op basis van een resultaatverbintenis.

Innovatie, ondernemerschap, vakmanschap en productiviteit vormen de peilers van de bedrijfsfilosofie. De onderneming onderscheidt zich op de markt door haar specifieke aanpak, waarbij ze samen met de klanten durft te investeren in projecten en op die manier de successen en de risico’s deelt. Bij Sioux heet dat de ‘samen lachen, samen huilen’ strategie.

Medewerkers kunnen rekenen op interessante en uitdagende projecten, een goed evenwicht tussen werk, privé-leven en ontspanning en kansen om zich technisch of persoonlijk te ontplooien. Met de klantenkring streeft Sioux naar vertrouwensrelaties op lange termijn, door hen prestaties op hoog niveau, efficiëntie en gedrevenheid te bieden.

www.sioux.eu