Smart


De smart heeft vooral naam gemaakt als superhandige stadswagen met een uniek design en sprekende kleuren. Maar deze auto is veel meer dan een garantie op stressvrij rijden in de stad, het is in de eerste plaats een heus mobiliteitsconcept.

smart maakt deel uit van de Duitse Daimler Group, die bekend staat voor zijn sterke merken en innovatieve producten. Zo beantwoordt de smart aan dezelfde veiligheidscriteria als de modellen van Mercedes-Benz, een referentie die kan tellen. Elke smart is bijvoorbeeld uitgerust met een stalen veiligheidskooi en beschikt standaard over actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen, zoals airbags, ABS en het elektronisch stabiliteitssysteem ESP.

Ecologie, zegt u? De smart CDI is de kampioen van de CO2-uitstoot. Interessant voor bedrijven, die de wagen 90% fiscaal kunnen aftrekken. Ook de productie en recyclage van de wagen gebeurt aan de hand van milieuvriendelijke methoden.

Voeg daarbij de zeer lage onderhoudskosten, de voordelige verzekeringspremie, BIV en verkeersbelasting en het resultaat is een opmerkelijk lage prijs per kilometer. Vanuit financieel oogpunt is de smart trouwens hoe dan ook een doordachte keuze, gezien de gunstige aankoopprijs en de hoge restwaarde.

U bent altijd welkom bij smart Antwerpen voor een testrit, bijvoorbeeld met de smart Electric Drive.

www.smartantwerpen.be