Snoeck Gebroeders


De onderneming Snoeck ging in 1992 van start in Wielsbeke op initiatief van de gebroeders Piet en Paul Snoeck. Ze legt zich toe op de constructie van industriële gebouwen in uiteenlopende sectoren. Vandaag werken er meer dan vijftig mensen in de afdelingen metaalconstructie en bouw. Metaalconstructie is een toeleveringsbedrijf aan Snoeck Gebroeders, maar ook aan andere klanten in binnen- en buitenland.

Snoeck Gebroeders neemt alle stappen – van de stabiliteitsstudie over het ontwerp tot en met de complete afwerking – voor zijn rekening. Ook bij specifieke opdrachten gebeurt alles in eigen beheer, zonder onderaannemers of externe toeleveranciers, zodat de snelheid, precisie en kwaliteit verzekerd zijn. Vanzelfsprekend vindt er steeds overleg plaats met architect en bouwheer. Op die manier bouwt de onderneming een hechte vertrouwensband op met iedere klant.

De recente uitbreiding van het machinepark en de bouw van een nieuwe constructiehal met een oppervlakte van ongeveer 4.000 m2 wijzen op de uitgesproken groeiambities van Snoeck Gebroeders.

Dit gaat uiteraard gepaard met een onafgebroken versterking van het team op alle niveaus, van handarbeiders tot ingenieurs. De moderne onderneming met een familiale sfeer biedt alle gemotiveerde medewerkers de kans om zich te ontplooien op professioneel gebied.

www.snoeckgebrs.be