Sofico


Het Belgische IT-bedrijf Sofico is gevestigd te Gent en legt zich al ruim twintig jaar toe op softwareoplossingen voor de leasing en fleet management sector.

De onderneming ontwikkelt niet alleen programma’s voor middelgrote en grote leasingbedrijven, maar staat eveneens in voor de bijbehorende dienstverlening. Die omvat het implementeren van de software, het afstemmen van de programma’s op de specifieke wensen en behoeften van de klant, het voorzien van de nodige documentatie en de training van de gebruikers. Vanzelfsprekend biedt Sofico haar klanten ook ondersteuning bij de software.

De oplossingen draaien op hardware, die bij Sofico in optimale omstandigheden wordt opgesteld en onderhouden. De klant kan dus op beide oren slapen in de wetenschap dat het systeem op elk moment veilig en bedrijfszeker is.

Dankzij het pakket ‘Miles’ van Sofico kunnen leasingbedrijven hun contracten en wagenparken op een efficiënte manier beheren. Dit programma omvat elke stap van een leasingcontract, van het opmaken van de initiële offerte, het beheren van de onderhoudsbeurten, de registratie van schadegevallen en verkeersboetes tot het inleveren van het einde contract voertuig.

Sofico blijft haar dienstverlening verder uitbouwen in België, maar ook in de Verenigde Staten, Duitsland en Frankrijk.

www.sofico.be