SPIE


Spie is een van oorsprong Frans bedrijf, dat in België tien vestigingen telt met alles samen 1.200 medewerkers. De onderneming richt zich op de lokale industriële tertiaire en infrastructurele markten en is gespecialiseerd in elektrische, mechanische en HVAC-engineering, energie, communicatienetwerken en elektromechanische uitrusting.

In de vestiging te Grobbendonk zijn de werkplaatsen voor elektrische bordenbouw en voor de prefabricage van leidingwerk ondergebracht. Daarnaast hebben ook het projectmanagement en verschillende ondersteunende diensten Grobbendonk als thuisbasis.

Onder het motto ‘Métier de proximité’ hanteert Spie een politiek van nabijheid. Dit uit zich onder meer in werfkantoren en werkplaatsen op de sites van verschillende klanten. Daar werken zowat 250 Spie-medewerkers mee aan nieuwbouwprojecten of onderhoudscontacten voor ondernemingen uit de petrochemie, de farmaceutische industrie en de energiesector.

De klanten vinden in Spie een meedenkende partner voor het uitvoeren van projecten op het gebied van elektriciteit, piping en mechaniek. Spie formuleert innoverende voorstellen rond energie-efficiëntie en voert scans uit van interne organisaties.

De aandacht voor de menselijke factor weerspiegelt zich in uiteenlopende awards en certificaten voor kwaliteit en veiligheid.

www.spie.be