Staelens


De Firma Staelens beschikt over een vestiging in Verrebroek, Groot-Beveren nabij de Antwerpse haven. Staelens legt zich toe op metaalconstructiewerken, montage en transformaties in de eigen werkplaats. Het uitoefenen van veiligheidsfuncties in fabrieken maakt het aanbod rond. De onderneming werkt als VCA-gecertifieerd bedrijf zowel als partner, opdrachtgever, onderaannemer en contractor.

De polyvalente medewerkers stellen zich uiterst flexibel op tegenover klanten. Welk defect of welke noodsituatie zich ook voordoet, Staelens staat zeven dagen op zeven de klok rond paraat om snel en gevat tussen te komen.

Firma Staelens geniet tevens een gevestigde reputatie voor het evalueren van bestaande werkposten en deze om te vormen met het oog op een meer effici├źnte productie. Het kan daarbij gaan om het ombouwen van productielijnen, het vervaardigen van mezzanines of roosters in inox enz.

Engineering, meedenken met de klant en technische transformaties tot een goed einde brengen volgens de meest geschikte en budgetvriendelijkste oplossing, die ambitie maakt Firma Staelens dagelijks waar.

In moeilijke conjuncturele omstandigheden investeren ondernemingen minder in nieuwe projecten. Dit zijn evenwel ideale omstandigheden om de bestaande installaties te onderhouden of te verbeteren. Op die momenten kan de ervaring en knowhow van Staelens van goudwaarde blijken.

www.staelensmetaalconstructie.be