Stedec


http://www.stedec.com/

Van de Baelskaai in Oostende tot de Kattendijkdok in Antwerpen: in meer en meer steden bepalen gebouwen van het toonaangevend studiebureau Stedec de skyline.

Stedec heeft vestigingen in Sint-Amandsberg bij Gent en in Roeselare dicht bij het kasteel van Rumbeke. Ingenieur-architecten Koen Coelus en Steven Demeester zoeken hier met hun team van 14 medewerkers naar de meest economische structuur voor elk bouwproject.

Een doorgedreven prefabricatie in beton zorgt voor steeds kortere uitvoeringstermijnen. Zowel de berekening van de constructie als de uitwerking van de plannen gebeurt in 3D.

Stedec voert ook gevelstudies uit in architectonisch beton. Voor het project Oosteroever te Oostende werd naast de studie van de betonstructuur ook gezorgd voor de stuktekeningen van de sandwichelementen van de gevel.

In 30 jaar heeft Stedec een stevige reputatie en sterke expertise opgebouwd in diverse bouwprojecten. Van woningen, appartements- of kantoorgebouwen tot utiliteitsbouw, woon en zorgcentra, studentenhuisvesting en kunstwerken. Dankzij innovatieve werkmethodes als BIM modeling bent u zeker van een geslaagd bouwproject.