Sterkens


http://www.sterkenssecurity.be/

Ook u wil uw bedrijf of woning maximaal beschermen. Met Sterkens Security kiest u daarbij voor veiligheid én zekerheid zonder zorgen. Want voor Sterkens Security zijn standaardoplossingen geen oplossingen. Elke klant heeft immers specifieke noden en verwachtingen die om maatoplossingen vragen.
Of u op zoek bent naar een alarmsysteem, camerabewaking, toegangscontrole en brandbeveiliging, de oplossing start voor Sterkens Security altijd vanuit een audit ter plaatse. Het resultaat daarvan is een rapport met een overzicht van de pijnpunten, de mogelijkheden en de kansen. En een realistisch beveiligingsvoorstel.
Omdat voorkomen beter is dan genezen, ontwikkelde Sterkens Security zijn eigen ‘Powershield’-systeem. Dat is een optimaal buitendetectiesysteem voor een maximaal gevoel aan veiligheid en zekerheid. Zo schrikt u ongewenste gasten niet alleen af, u voorkomt hun bezoek in uw bedrijf of woning!
Met de beveiligingssystemen van Sterkens Security stapt u gerust door het leven. En u kan het gevoel van veiligheid nog versterken met de Sterkens Mobile Security App. Daarmee kan u op elk moment en van om het even waar mobiel toegang krijgen tot uw systeem én het bedienen.
Sterkens Security. Gerust en veilig.