Structo


Structo is reeds meer dan een halve eeuw sterk in prefab beton. Dit materiaal vindt toepassingen in de meest uiteenlopende sectoren: bedrijfsinfrastructuren, bruggen en wegen, shoppingcenters, ziekenhuizen en concertgebouwen.

Vooraanstaande winkelketens als Colruyt, Ikea en Cora doen een beroep op de expertise van Structo. Ook het beroemde Jan Breydelstadion in Brugge kwam tot stand dankzij de gewaardeerde bijdrage van de onderneming.

De Brugse vestiging legt zich sinds 1948 toe op complete prefabricatieconstructies in beton. Ze geniet met name een gevestigde reputatie voor voorgespannen beton. Naast de flexibiliteit, stellen klanten vooral het respecteren van termijnen en budgetten op prijs.

Sinds de fusie maakt de voormalige Van Maercke betonfabriek in Kluisbergen eveneens deel uit van Structo. Die is uitgerust met een hypermoderne betoncentrale waar gewapend beton, TDT dak- en muurelementen geproduceerd worden. Daardoor won de onderneming alleen maar aan productiecapaciteit, professionalisme, kwaliteit en mogelijkheden. Dit alles vertaalt zich uitdrukkelijk in internationaal succes.

De zowat 300 ervaren medewerkers in beide vestigingen zijn vanaf de eerste stap betrokken bij elke stap van een project, van ontwerp en productie tot transport. Zij staan bij dit alles borg voor de kwaliteit en duurzaamheid. Met Structo kun je bouwen.

www.structo.be