Stubbe Metaalbewerking


http://www.stubbemetaalbewerking.be/

Stubbe Metaalbewerking legt zich al ruim twintig jaar toe op draai- en freeswerk. Aanvankelijk lag de focus op de vervaardiging van kleinere producten, maar doorheen de jaren kwam ook het grotere werk binnen bereik. Dit luidde al snel een periode van groei in.

Vandaag realiseert het team van twintig medewerkers stukwerk, kleine series en seriewerk in metaal en kunststof. Ondertussen investeert Stubbe onafgebroken in een modern machinepark en doorgedreven automatisering. Dit komt het productierendement ten goede en verzekert strakke leveringstermijnen.

Begin vorig jaar verhuisde de firma naar een milieuvriendelijke en energiezuinige nieuwbouw op het industrieterrein Beerse-Zuid. De zaakvoerder hanteerde steeds een duidelijke visie en een groeistrategie op de lange termijn. Samen met het continu streven naar kwaliteit en het meedenken met klanten, vormen die elementen de fundamenten van het succes.

Stubbe Metaalbewerking profileert zich niet alleen als een producent van o.a. machineonderdelen, maar ook meer en meer als een assemblagebedrijf. Een totaalservice, die een steeds grotere groep klanten overtuigt en de toekomstige ontwikkeling van de onderneming ondersteunt.