Swiss Post International


Swiss Post International heeft als postale operator een unieke knowhow en ervaring opgebouwd met het versturen van brieven en pakjes naar buitenlandse bestemmingen. De Belgische tak richt zich voornamelijk op de exportbedrijven in ons land en dit aan de hand van een zeer gericht productaanbod.

Business Mail International is een service voor de betrouwbare aflevering van dagelijkse zakelijke briefwisseling. Marketing Mail werd in het leven geroepen voor het versturen van internationale Direct Mailings.

Hierbij kunnen de marketing managers rekenen op gedegen advies om de resultaten van hun DM-acties te optimaliseren tegen de beste portvoorwaarden. Verder kunnen ze eveneens een beroep doen op het DM-paspoort, dat Swiss Post samenstelde voor uiteenlopende belangrijke landen. Dit omvat tal van relevante lokale gegevens, zoals het aantal inwoners, het aantal postbussen het aankoopgedrag, het aantal mailings, enz.

Press International is gespecialiseerd in het versturen van magazines, dag- en weekbladen en nieuwsbrieven. De Business to Consumer dienst is er voor het versturen van kleine zendingen naar eindconsumenten. Dit volledige proces is traceerbaar en verloopt binnen de kortst mogelijke termijnen. Swiss Post kan hierbij advies verstrekken rond de douaneaspecten en het retourmanagement.

www.swisspost.be