Swisslog


Swisslog levert over de hele wereld geïntegreerde intralogistieke oplossingen voor magazijnen, distributiecentra en instellingen uit de zorgsector. De hoofdzetel bevindt zich in Zwitserland en de zin voor Zwitserse precisie en betrouwbaarheid is voelbaar doorheen de volledige organisatie. De lokale vestigingen koppelen deze filosofie aan een grondige knowhow en expertise van hun thuismarkt.

Swisslog is een totaalleverancier. Het dienstenaanbod omvat – naast wereldwijd toonaangevende geautomatiseerde en manuele oplossingen – ook advies en consultancy, bouwintegratie en permanente ondersteuning en onderhoud. De plaatselijke engineering en support teams staan volledig ten dienste van de klant.

De klant krijgt een duidelijk beeld van de verschillende mogelijke oplossingen. Niet alleen op het gebied van de techniek, maar ook wat de investering, de operationele en de onderhoudskosten betreft. Daarom vertrouwen veel klanten het volledige traject toe aan Swisslog, met inbegrip van de bouw, de milieuaspecten en de terreinontsluiting.

De oplossingen, de projectrealisaties en de dienst-na-verkoop van Swisslog bewijzen dagelijks hun wereldklasse. Samenwerken met Swisslog betekent dan ook een beperking van de risico’s, een ontlasting van de supply chain directors en een boost voor de efficiëntie.

www.swisslog.com