SYM3


Het Roeselaarse softwarebureau SYM3 werd in 1997 opgericht door Jan Fiers, Kris Verscheure en Ludwig Lemiegre, met als opzet betaalbare en aangepaste oplossingen te bieden voor de KMO. SYM3 is een ‘one stop shop’ met softwareoplossingen voor alle IT-behoeften van een bedrijf. Het bureau is onder meer gespecialiseerd in het opzetten en implementeren van ERP-systemen, ondersteund door hardware en netwerkinfrastructuur.

Binnen de kleinschalige en flexibele structuur zijn de zaakvoerders vandaag nog steeds nauw betrokken bij de productieactiviteiten. Daarnaast omvat het team een tiental vakmensen met uiteenlopende specialisaties: system engineering, Windows servernetwerken, Mailmarshal, firewalls, OS400, RPG-programmatie, VB, VBA, VBS, .net programmering…

SYM3 biedt KMO’s een betaalbaar e-commerce platform voor SAP Business one. Het SYM3 e-commerce pakket synchroniseert alle relevante data. Zo komt wereldwijde e-business binnen het handbereik van elke KMO. Steeds meer klanten zijn bedrijven met 5 tot 25 gebruikers van SAP business One. Dit vormt de belangrijkste groeimarkt voor SYM3.

Opmerkelijk feit: vorig jaar behaalde SYM3 het QFOR ‘Clientscan’ certificaat, een tevredenheidattest dat aantoont dat de klantenkring voor meer dan 95% tevreden is over de geleverde dienstverlening.

www.sym3.be