Synpro Technics


Synpro Technics legt zich toe het aanleveren van een brede waaier van goederen en diensten met betrekking tot de inrichting van bedrijfsruimtes. Zo biedt de onderneming hoog kwalitatieve totaaloplossingen voor werkplaats-, magazijn-, refter-, kleedkamer- en kantoorinrichting. Aangezien Synpro Technics al deze segmenten beheerst, kunnen klanten bij één enkele partner terecht voor de volledige inrichting van hun bedrijf.

Ervaren consultants begeleiden, informeren en adviseren de klant, maken hem wegwijs doorheen een veelheid aan mogelijkheden en vinden samen met hem het meest geschikte antwoord. Hierbij hebben ze uitdrukkelijk oog voor de efficiëntie en ergonomie van de geboden oplossingen. Dit draagt bij tot een goede werkhouding, voorkomt gezondheidsklachten en leidt tot meer productiviteit.

Projectmatig, professioneel en kostenefficiënt werken vormt de basis van elk project. Door de lijn tussen eindklant en fabrikant zo kort mogelijk te houden, slaagt Synpro Technics erin een optimale prijs-kwaliteitverhouding aan te bieden.

Synpro Technics kan terugvallen op de nodige logistieke en commerciële ondersteuning vanwege gerenommeerde – hoofdzakelijk Duitse – fabrikanten. Die behoren stuk voor stuk tot de Europese top en genieten sinds jaar en dag een gevestigde reputatie in de sector.

www.synprotechnics.be