Tailor Made Logistics


Tailor Made Logistics is een logistieke dienstverlener, die beschikt over een eigen transportafdeling. De internationale klantenkring doet een beroep op de onderneming voor de organisatie van opslag, overslag, distributie en transport.

De firma biedt een compleet gamma diensten aan: internationaal transport, groepagenetwerken, verpakking, distributie, diensten op maat van de klant, kwaliteitscontrole, assemblage, expeditie en in- en uitklaren…

Voor verschillende klanten fungeert Tailor Made Logistics als Europees distributiecentrum. Dat betekent dat goederen uit de hele wereld in de eigen magazijnen worden opgeslagen en van daaruit verdeeld naar diverse Europese bestemmingen.

De centrale Europese ligging van het Gentse havenbedrijf vormt hierbij ongetwijfeld een belangrijke troef. Tailor Made Logistics organiseert goederentransport met vrachtwagens, via short sea oplossingen, met de trein of via alle denkbare combinaties.

Tailor Made Logistics stelt zich uiterst flexibel op en garandeert het vinden van klantgerichte oplossingen. De honderdvijftig medewerkers moeten bijzonder polyvalent en allround inzetbaar zijn om deze belofte te kunnen waarmaken. Daarom genieten ze regelmatig bijscholingen in diverse vakgebieden.

Daarnaast helpen de voortdurende investeringen in geavanceerde ICT-systemen om tegemoet te komen aan de logistieke behoeften van elke klant.

www.tailormade-logistics.com