TASS


TASS, een onafhankelijk bedrijf dat deel uitmaakt van het internationale Nederlandse concern Total Specific Solutions, heeft in België en Nederland zo’n 250 toegewijde ingenieurs in zijn rangen.

TASS software professionals ontwikkelt hoogtechnologische oplossingen, die proactief inspelen op de veranderingen in de markt. De onderneming legt zich toe op embedded en technische software en behoort binnen dit vakgebied tot de top drie. De klantenkring bestaat zowel uit eindgebruikers als uit professionals uit de sectoren van de elektronica, communicatie, gezondheidszorg, mobiliteit en mechatronica.

Het dienstenpakket is zeer veelzijdig. Naast consultancy en opleiding voor klanten en partners, staat TASS eveneens in voor projecten van louter softwareopdrachten tot volledige hardware-softwarecombinaties. Ook de ontwikkeling van gespecialiseerde softwarepakketten en tools maakt deel uit van het aanbod.

TASS gelooft dat People, Partnership en Passion de drie sleutelwoorden vormen voor het behalen van succes. Op die manier wil het bedrijf mee bouwen aan een toekomst, waar almaar intelligentere apparaten het leven comfortabeler en aangenamer maken. Uiteindelijk is het ‘m allemaal te doen om die hogere levenskwaliteit in het private en het professionele leven te helpen waarmaken.

www.tass.be