T&C


http://www.tcservices.be/

T&C ontwerpt opleidingen op maat vanuit een verfrissende kijk en met beide voeten op de grond. De organisatie hanteert twee leerprincipes: ‘blended learning’ en ‘emedded learning’. Ze kan terugvallen op een solide kennis van de bedrijfswereld, consultancy en training.

T&C biedt steevast leertrajecten aan, geen eenmalige opleidingsmomenten. Alles begint met een take-off, waar iedereen overtuigd wordt van het nut van de opleiding. Dan volgt een persoonlijke uitnodiging.

Leren moet een aangenaam proces zijn. Daarom zet T&C een pallet aan didactische middelen in, zoals spelvormen, een quiz, acteurs, sociale media enz. Ook de unieke leeromgeving aan en op het water – de onderneming werkt nauw samen met de Rederij Greenstarline uit Rupelmonde – draagt bij aan de beklijvende ervaring.

T&C verwierf een ruime ervaring en expertise in Commerciële Vaardigheden en in Vaardigheden voor Medewerkers & Management. Daarbij komen vanzelfsprekend ook tal van afgeleide onderwerpen en problematieken aan bod.

Gedurende het volledige traject waakt T&C over de return on investment aan de hand van motivatie, energie, oefeningen en herhaling. Vanuit waarden als eenvoud, authenticiteit en plezier helpt T&C bedrijven vooraf bepaalde doelstellingen te bereiken. Dit met oog voor een maximum aan efficiëntie en rendement.