Tecon-Groep


De naam van Tecon-Groep verwijst naar de drie kernactiviteiten van het multidisciplinair studiebureau voor de bouw: het legt zich toe op speciale technieken, op constructies en de Coördinatie tussen beiden.

Het leeuwendeel van de activiteiten situeert zich in de openbare sector. Het bureau kan onder meer mooie referenties voorleggen voor de bouw van ziekenhuizen, rusthuizen, scholen, sportinfrastructuur en culturele centra. Andere opdrachten omvatten bijvoorbeeld industriële gebouwen, renovaties & restauraties, milieuprojecten en residentiële gebouwen.

Doorgaans betreft het totaalopdrachten, waarbij Tecon-Groep het complete traject in goede banen leidt, van het voorontwerp en het begeleiden van de architect tot het uittekenen van het gebouw en de uiteindelijke levering.

Het permanente multidisciplinaire team telt momenteel vijftien medewerkers, die jaar na jaar zowat vijfenzeventig dossiers tot een goed einde brengen. Ondertussen kan de groep bouwen op een ervaring van ruim duizend projecten.

Aan de hand van een constante dialoog streeft Tecon-Groep naar een oplossing op maat van elke klant. Voor de toekomst wil het bureau de interne samenwerking verder op punt stellen om alle partners telkens weer een kwaliteitvolle afwerking te garanderen.

www.tecon-groep.be