Tecro & Krea


TECRO & KREA is een interprofessionele architectenvennootschap, die werd opgericht in 1987.

Het bureau werkt hoofdzakelijk in opdracht van promotoren en voor de retailmarkt, met name in de voedingssector. Maar ook voor de bouw van KMO’s, scholen, garages en appartementen komt men bij TECRO & KREA aankloppen. Daarbij kan het zowel om nieuwbouw- als om vemieuwbouwprojecten gaan.

Het team van 22 medewerkers omvat architecten, ingenieurs en bouwkundig tekenaars – stuk voor stuk gedreven professionals met oog voor de wensen van de opdrachtgever. Die klantgerichtheid uit zich in de geboden service en in een gedegen coördinatie bij de uitvoering van de bouwprojecten. Efficiëntie en gericht advies vormen bij dit alles de sleutelbegrippen.

TECRO & KREA streeft telkens weer naar een geslaagd evenwicht tussen de esthetische aspecten en de technische mogelijkheden. Het resultaat is steevast een budgettair verantwoord en weldoordacht projectvoorstel, zonder toegevingen waar het op creativiteit aankomt. Deze aanpak leverde TECRO & KREA het vertrouwen op van uiteenlopende opdrachtgevers bij het toekennen van belangrijke projecten in binnen- en buitenland.

In de toekomst hoopt TECRO & KREA dezelfde service te kunnen bieden aan de openbare sector, met name voor de bouw van serviceflats en sociale woningen.

www.tecrokrea.be