Tectum Group


Tectum Group realiseert jaar na jaar ruim een miljoen vierkante meter waterdichting op alle soorten daken in België. De Belgische bedrijvengroep kent vandaag een sterke expansie en koestert nog steeds ambitieuze groeidoelstellingen.

Naast de hoofdzetel in Genk beschikt Tectum Group over een netwerk van uitvoerende bedrijven en distributiecentra, verspreid over het hele land. De meer dan driehonderd medewerkers maken de service en de bedrijfswaarden dagelijks waar.

Zowel particulieren, projectontwikkelaars, overheden als industriële klanten doen een beroep op de aanwezige ervaring. Aan de hand van nieuwe en creatieve oplossingen met een hoge toegevoegde waarde, creëert Tectum Group voor hen een echte win-winsituatie.

Tectum Group wil zijn status van absolute specialist voor het plaatsen en renoveren van daken en gevels blijvend waarmaken. Daarnaast maakt de distributie van een totaalassortiment dak- en gevelmateriaal eveneens volwaardig deel uit van het aanbod. Beide activiteiten vormen de solide basis voor een doorgezette groei.

De verschillende vestigingen in België, Nederland en in Oost-Europa beschikken over een complementaire technische knowhow. Zo kan de Groep gevat inspelen op de uitdagingen en opportuniteiten van de markt… en de klantenkring waterdichte garanties bieden.

www.tectumgroup.be