Ter Maerel


Feestzaal Ter Maerel te Izegem geniet al een gevestigde reputatie voor familiefeesten en de meest uiteenlopende evenementen. Vandaag stelt het team zijn expertise ook meer en meer ter beschikking van het bedrijfsleven. Zo behoren onder andere bedrijfsfeesten, personeelsfeesten en zakenlunchen tot de mogelijkheden.

De vernieuwde en sfeervol ingerichte zaal leent zich voor feesten tot 300 mensen, maar kan naar wens modulair ingedeeld worden om kleinere gezelschappen te ontvangen. Airconditioning en rookzuiginstallaties dragen bij aan een aangename atmosfeer. Anderzijds investeerde Ter Maerel in specifieke voorzieningen voor de zakenwereld, zoals een beamer met projectiescherm en draadloos internet.

De ervaren chef tovert de heerlijkste bereidingen op basis van dagverse producten uit zijn koksmuts. Of u nu kiest voor een eenvoudige zakenlunch of een volledig gastronomisch menu, de kwaliteit van de keuken laat niets te wensen over.

Met zijn ideale ligging aan de afrit van de E403 en tussen de industriezones van Izegem en Roeselare is Feestzaal Ter Maerel makkelijk bereikbaar. Bovendien raken de gasten hun wagen makkelijk kwijt op de ruime private parking.

Het hele team staat op elk moment tot uw beschikking voor gerichte informatie of om een geschikte formule voor uw event te bespreken.

www.termaerel.be