Terrasdecor


De voorbije jaren kende de veranda een evolutie van een plaats achteraan de woning tot een verlengstuk ervan, een aangename leef- en woonruimte voor het hele gezin.

Als lid van de Nationale Federatie van Verandaconstructeurs legt de familiale onderneming Terrasdecor zich reeds meer dan drie decennia toe op het ontwerpen en bouwen van hoog kwalitatieve veranda’s.

Woonveranda’s, orangerieën, traditionele veranda’s, pergola’s… ze worden met zin voor detail, esthetiek en functionaliteit vervaardigd en ingericht met comfortelementen als klimaatregeling, verlichting en zonwering aan de hand van screens.

De ruime showroom omvat talloze voorbeelden van wat er vandaag technisch en qua vormgeving mogelijk is en vormt zo een bron van inspiratie. Terrasdecor bouwt veranda’s op maat, van traditioneel over landelijk tot modern.

Het studiebureau werkt een voorstel uit in de vorm en stijl die de klant verkiest en die naadloos aansluit bij de woning. De productie gebeurt door vakmensen in de eigen werkplaats met een up-to-date machinepark, waarna gespecialiseerde medewerkers instaan voor de vakkundige plaatsing.

Elke veranda van Terrasdecor krijgt dan ook een garantie van tien jaar mee. Indien er ondanks alle goede zorgen alsnog iets fout loopt, staat de dienst-na-verkoop klaar om snel in te grijpen.

www.terrasdecor.be