Theunis Industries


Theunis Industries bestaat al sinds 1973 en geldt tot vandaag als een familiale onderneming. Bij de eeuwwisseling nam zoon Johan Theunis de fakkel over van zijn vader en oprichter Maurice. Nu de derde generatie haar opwachting maakt blijkt de toekomst voor vele jaren verzekerd.

Met Industrieterrein Beringen-Zuid als ideale uitvalsbasis in de onmiddellijk nabijheid van de E313 en E 314 autosnelwegen, legt Theunis Industries zich toe op plaatbewerking, profielbewerking en lichte constructiewerken in inox, aluminium en staal. De onderneming staat daarnaast ook bekend als producent van hoog kwalitatieve poorten, trappen en leuningen.

Op basis van zijn jarenlange ervaring en knowhow kan Theunis Industries zowel instaan voor stukwerk als voor seriewerk. De gemotiveerde medewerkers beheersen alle courante bewerkingstechnieken, zoals zagen, knippen, lasersnijden, CNC-plooien, CNP-ponsen, TIG- en MIG-lassen. Ze kunnen gebruik maken van een modern machinepark met CNC-gestuurde machines om korte leveringstermijnen te verzekeren.

De onderneming denkt mee met de klant, stelt zich klantgericht op en investeert om steeds beter aan zijn wensen tegemoet te komen. Zo bouwt Theunis Industries met elke opdrachtgever een vertrouwensrelatie op de lange termijn uit.

www.theunisindustries.be