Transcal Europe


Transcal Europe ontstond vanuit een joint venture tussen Cartim, een Belgisch bedrijf met achttien jaar ervaring in het inbouwen van leder en Trascal Ltd, een Engels bedrijf met vestigingen over de hele wereld. De onderneming geldt als een specialist voor het herbekleden van interieurs voor de automobiel-, de luchtvaart- en de spoorwegsector.

Binnen de automobielwereld doen vooral de invoerders en de dealerbedrijven een beroep op de expertise van Transcal Europe. Ook particulieren en leasemaatschappijen kunnen er evenwel rekenen op dezelfde flexibiliteit.

Bij Transcal Europe gaan menselijke vaardigheden en technologische innovatie hand in hand. Het bekleden kan gebeuren volgens de specificaties van de producent of op maat van de wensen van de eindgebruiker. Het aangewende automobielleder, het ontwerp, de montage, de controle… alle aspecten beantwoorden aan de hoogste kwaliteitsvereisten.

De combinatie van de passie voor het vak, artisanale vakkennis, de jarenlange ervaring in de sector en de modernste technologische voorzieningen uit zich in maatwerk op het hoogste niveau.

Die kwaliteit, gekoppeld aan een uitgesproken klantgerichte dienstverlening, vormt het voornaamste wapen om verder uit te groeien tot de absolute marktleider binnen dit vakgebied.

www.transcal.eu