Van Heck Interpieces


Van Heck Interpieces uit Vilvoorde is een dochteronderneming van een Nederlandse holding en een importeur van auto-onderdelen en hoogwaardige gereedschappen, die ze levert aan Belgische groothandels. Het is als het ware de brug tussen de autofabrikanten en de grossiers.

De meerwaarde van Van Heck schuilt in de geoptimaliseerde en stipte distributie. Aan de hand van een geautomatiseerd online bestelsysteem geven business partners eenvoudig hun bestellingen door. De garagisten maken gebruik van een gelijkaardig systeem om op hun beurt te bestellen bij hun groothandel.

Van Heck Interpieces importeert de wisselstukken rechtstreeks bij de fabrikanten en beschikt over een ruime voorraad met meer dan zestigduizend verschillende referenties van toonaangevende merken. Klanten kunnen de voorraden en prijzen van elk artikel raadplegen via de website.

Elke dag om stipt tien minuten over elf vertrekken de bestelwagens. Bestellingen, online doorgegeven voor elf uur, zijn uiterlijk twee uur later ter plaatse. Meermaals daags en ook ’s nachts levert Van Heck Interpieces wisselstukken over heel België. Via de ‘Yellow Box’ kunnen garages zelfs een pakket op maat bestellen voor het groot onderhoud van een auto.

De bijzonder grote flexibiliteit en stiptheid leveren Heck Interpieces Vilvoorde het statuut van Belgische marktleider op.

www.vhip.be