Van Leeuwen Buizen


Van Leeuwen Buizen België werd 65 jaar geleden opgericht en maakt deel uit van de Groep Van Leeuwen. De onderneming is internationaal actief en als nichespeler gespecialiseerd in stalen buizen, buiscomponenten en afsluiters.

Naast koolstofstalenproducten kunnen klanten ook bij Van Leeuwen terecht voor een volledig assortiment roestvaststaal en precisiebuizen. Die klanten situeren zich in de meest uiteenlopende industriële sectoren, zoals de meubelindustrie, de petrochemie, de constructie, de machinebouw en de transportsector.

In Vilvoorde beschikt Van Leeuwen Buizen België over een opslagruimte van 15.000 m2. Daar wordt zowat 7.000 ton aan buizen opgeslagen, een zeer breed een uitgebreid assortiment op maat van de klantenkring.

Momenteel stelt Van Leeuwen in België 92 mensen tewerk. Hun gedrevenheid en zin voor dienstverlening vormt de basis voor de opmerkelijke groei van het bedrijf. Van Leeuwen werd dan ook vier jaar op rij genomineerd voor de Trends Gazelle, een award die wordt toegekend aan de snelst groeiende ondernemingen in ons land.

Onlangs bouwde de groothandelaar 1.500 m2 extra loodsruimte bij, met het oog op een verdere uitbreiding van het assortiment en het realiseren van nieuwe projecten. Dit initiatief onderstreept de verdere groeiambities van Van Leeuwen Buizen.

www.vanleeuwen.com