Bouwbedrijf Van Poppel


Bouwbedrijf Van Poppel kan bogen op een traditie van 250 jaar in het Mechelse. Met de huidige zaakvoerder staat inmiddels de zesde generatie aan het roer van de onderneming.

Bouwheren doen een beroep op Van Poppel voor het volledige spectrum aan bouwactiviteiten: nieuwbouw en restauraties van woningen, appartementsgebouwen, kantoren, scholen… Alles van ruwbouw tot sleutel-op-de-deur.

Sinds een tiental jaren legt de onderneming zich als bouwpromotor eveneens toe op projectontwikkeling. Aangezien alle beslissingen daarbij intern genomen worden, kan Van Poppel bij dergelijke projecten de meest recente en innovatieve technieken toepassen.

Van Poppel is verder ook actief op de openbare markt en in het segment van de private aanbestedingen. Wie de opdrachtgever ook is, de aanpak begint steeds met vrijblijvend advies rond bijvoorbeeld voorontwerpen, prijsberekeningen, technologische bouwmogelijkheden en bouwmaterialen.

De bouwheer die met de bouwfirma in zee gaat, kan terugvallen op een vaste projectleider als aanspreekpunt. Het team van 80 vakbekwame medewerkers beheerst zowel de klassieke als de meest innovatie technieken. Een doordachte timing en een vlotte coƶrdinatie van de verschillende stappen van het bouwproces, verzekeren dat het project wordt gerealiseerd binnen het budget en de vooropgestelde termijn.

www.vanpoppel.be