Vanreusel Snacks


http://vanreusel.eu/

Vanreusel Snacks geniet een gevestigde reputatie voor de productie van diepgevroren snacks en gemaksvoeding. Naast het eigen merk produceert de onderneming tevens voedingsproducten onder private label voor groothandelaars.

Belgische frituristen en Nederlandse cafetariaondernemingen stellen de kwaliteit van het Vanreusel gamma op prijs. Dit omvat hamburgers, frikandellen en aanprikproducten, zoals satés en kalkoensticks.

De frituurmarkt blijft van groot belang, maar Vanreusel boort tevens nieuwe afzetmarkten aan. Zo vinden vandaag ook industriële klanten, catering- en retailbedrijven de weg naar het assortiment.

Kwaliteit en hygiëne staan helemaal bovenaan het prioriteitenlijstje van de onderneming. Alles begint met het selecteren van de beste grondstoffen bij zorgvuldig gescreende leveranciers. Vervolgens ondergaat iedere levering een grondige analyse en keuring. Pas dan wordt ze vrijgegeven voor verwerking. Deze gerichte aanpak leverde Vanreusel Snacks de status op van Belgische marktleider voor de horecasector.

Als familiale onderneming handelt en denkt Vanreusel vanuit een langertermijnfilosofie. Dit uit zich in goede klantenrelaties, state-of-the-art productievoorzieningen en de zin voor onafgebroken innovatie.