Vansichen Lineairtechniek


Vansichen Lineairtechniek legt zich sinds 1993 toe op de verdeling van een volledig assortiment lineaire componenten. Onder het begrip ‘lineairtechniek’ verstaat men alle principes en methoden om een onderdeel rechtlijnig te laten bewegen in een machine.

Vansichen Lineairtechniek werkt nauw samen met uiteenlopende fabrikanten. Zo kan de onderneming het meest complete gamma lineaire geleidingen aanbieden. Sinds een aantal jaren combineert ze die componenten op uitdrukkelijk verzoek van de klantenkring steeds meer tot complete systemen.

Voor toepassingen, waarvoor de markt nog geen standaardproduct biedt, ontwikkelt de engineering afdeling eigen oplossingen. De projectafdeling ontwerpt en bouwt op haar beurt complete subsystemen, van eenvoudige bewegende componenten tot meerassige systemen en uiterst precieze robottracks. Vansichen Lineairtechniek bouwde reeds systemen met een lengte tot 80 meter.

Het team van ingenieurs denkt ‘out of the box’ en bedenkt oplossingen op maat voor onder meer machinebouwers. Snelheid en efficiëntie zijn hier de sleutelwoorden.

Onafgebroken investeringen in opleiding en innovatieve technologie vormen de basis voor een bevoorrecht partnerschap. Daarnaast zet het bedrijf zijn expertise, ervaring en knowhow in om zijn klanten te adviseren, te ondersteunen en te begeleiden.

www.vansichen.be