Century 21 – Vastgoed Verschueren


Verschueren Mechelen maakt als vastgoedkantoor deel uit van de internationale Century 21 groep, de meest erkende en geraadpleegde vastgoedorganisatie in de Verenigde Staten met ruim 8.500 kantoren in 64 landen. Deze solide groep biedt de klanten van het Mechelse kantoor de nodige zekerheid. Tegelijk beschikt het over de nodige juridische en financiële autonomie, om met elke cliënt een persoonlijke en hechte vertrouwensrelatie op te bouwen.

Verschueren is vooral gespecialiseerd in de herverkoop van woningen en focust nadrukkelijk op de vastgoedmarkt van Mechelen, die het dan ook door en door kent. Die knowhow en de aanwezige expertise vormen de belangrijkste garanties voor een geslaagde transactie.

Kwaliteit en service zijn bij Century 21 Verschueren geen holle woorden, maar een dagelijkse realiteit. Het vastgoedkantoor streeft ernaar de klant altijd meer te bieden dan hij vraagt of verwacht. Bij zowel kopers als verkopers wordt gepeild naar hun mening over de geboden dienstverlening. Globaal scoort Century 21 een tevredenheidsgraad van liefst 94%.

Ook Verschueren stelt zich uitgesproken klantvriendelijk op. Die aanpak legde het kantoor geen windeieren, want het groeide onlangs uit tot de Belgische makelaar met het grootste omzetcijfer binnen de Century 21 organisatie.

www.century21verschueren.be