VAT Applications


VAT Applications uit Grimbergen is gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor alles wat op internationaal niveau met BTW te maken heeft. De voornaamste producten zijn iVAT Reporting en iVAT Expert.

iVAT Reporting is een tool waarmee klanten op een gebruiksvriendelijke en eenvoudige manier hun BTW- aangifte kunnen invullen en indienen in ruim dertig landen. Via een link met het ERP- systeem van de klant vindt dagelijks de automatische verwerking en archivering plaats van de relevante gegevens voor alle geboekte facturen. Zo verkrijgt men op elk gewenst moment een duidelijk en actueel overzicht van de BTW- situatie. Bovendien controleert het programma automatisch de BTW- gegevens van klanten en leveranciers. iVAT Reporting is dan ook een ideaal instrument voor bedrijven met meerdere BTW- aangiften in het buitenland.

Voor bedrijven is het onbegonnen werk om de wetgeving op Europees niveau bij te houden. Daarom ontwikkelde VAT Applications iVAT Expert, een hulpmiddel voor het opmaken van facturen met de juiste vermeldingen het rapporteren en verwerken in het eigen factureringsprogramma. Een link met de iVAT Engine kan hier een effici├źnte oplossing bieden.

Kortom, wie wil besparen op de administratieve kosten en boetes wil vermijden, vindt in VAT Applications een waardevolle partner.

www.vatat.com