VDK Constructing


VDK Constructing legt zich al sinds 1998 toe op de productie en plaatsing van ramen en deuren in PVC, hout en aluminium. Daarnaast is VDK vooral gerenommeerd als de specialist voor veranda’s en pergola’s. Die vormen de visueel aantrekkelijke schakel tussen tuin en woning. De plaatsing van Crawford poorten vormt het sluitstuk van ons aanbod.

Elk project start met nauw overleg met u als klant. Want ùw specifieke wensen en behoeften vormen de basis van alles wat wij ondernemen. Een bezoek aan onze showroom of aan enkele van onze talloze realisaties in de regio kan daarbij dienen als inspiratiebron. Vanzelfsprekend kunt u ook eigen ideeën aanbrengen.

Vervolgens toetsen wij uw droom aan wat technisch haalbaar is. Aangezien wij alles zelf in huis produceren, kunnen wij hoe dan ook maximaal tegemoet komen aan elke vraag. Ten slotte formuleren onze specialisten een voorstel tegen de scherpst mogelijke marktprijs, evenwel zonder in te boeten aan kwaliteit.

Onze onderneming kan terugvallen op de expertise van een ervaren team medewerkers, die instaan voor de vakkundige installatie met inbegrip van de binnenafwerking.

Het gebruik van hoogwaardige materialen, de productie op maat, de verzorgde plaatsing… elk aspect van onze aanpak heeft slechts één doel: een tevreden klant, en dat voor vele jaren.

www.vdk-constructing.be