Vectis


Als Human Resources bureau is Vectis gespecialiseerd in de werving en selectie van bedienden en hogere profielen. Zowel grote als meer bescheiden ondernemingen uit de meest uiteenlopende sectoren doen een beroep op de expertise van het bureau, al is de voedingssector goed vertegenwoordigd binnen de klantenkring. Die omvat opdrachtgevers uit heel Vlaanderen en Brussel.

Het team bestaat uit goed opgeleide consultants met de nodige bedrijfservaring. Vectis profileert zich als een knooppunt van visies. Door de confrontatie van die verschillende visies, slaagt het HR kantoor erin de behoeften van de onderneming te toetsen aan de verwachtingen van de huidige of kandidaat-werknemers. Als externe partner bekijken we de vraag vanuit alle mogelijke invalshoeken, wat vaak leidt tot originele en kwalitatieve oplossingen. Op die manier is Vectis een partner voor de ontwikkeling van de onderneming én voor de ontplooiing van de mensen. Want naast hulp bij de rekrutering, brengt het bureau eveneens de individuele ontwikkelingmogelijkheden in kaart en begeleidt het medewerkers tot betere prestaties.

Opdrachtgevers treffen bij Vectis de professionele aanpak van een grote organisatie aan, maar tegelijk ook de flexibiliteit en klantgerichtheid van een kleine KMO. Een winnende combinatie voor alle betrokken partijen.

www.vectisnv.com