Vera Interim


Vera Interim werd vijftien jaar geleden opgericht in Brussel, oorspronkelijk als een lokale speler. Vandaag heeft het uitzendkantoor vestigingen over heel Vlaanderen.

Het kantoor in Leuven opende zijn deuren in 2003 en die locatie was een weloverwogen keuze. De provinciehoofdstad vormt namelijk een uitstekende uitvalsbasis. Enerzijds studeert er heel veel talent af aan de vele hogescholen en de universiteit. Anderzijds kent de regio een sterke economische groei.

Behalve de lokale ondernemingen doen ook multinationale bedrijven uit Brussel en Zaventem graag en veel een beroep op Vera Interim voor de invulling van tijdelijke of permanente vacatures.

De HR-consultants van het uitzendkantoor zijn goed opgeleid. Naast die expertise betekent vooral de persoonlijke aanpak een meerwaarde. Vera Interim maakt er een punt van de wensen en behoeften van zowel de opdrachtgever als de kandidaten door en door te kennen. Een grondige analyse van de vacature en een doorgedreven selectie en rekrutering vormen de voorwaarden om vraag en aanbod aan elkaar te koppelen.

Eerlijkheid, integriteit en respect voor klanten, kandidaten en medewerkers zijn de basiswaarden van de onderneming. Die klantgerichte en uitgesproken professionele benadering levert Vera Interim het vertrouwen op van Belgische en internationale ondernemingen.

www.verainterim.be