Verbeek & Zn


De firma Verbeek & Zn uit Westerlo staat in de bakkerijsector bekend als een sterke en betrouwbare partner. Verbeek ontwikkelt voortdurend efficiënte oplossingen om het productieproces van bakkerijen te optimaliseren. Zo kunnen zij op hun beurt de eigen klanten gezonde eindproducten van hoogstaande kwaliteit bieden.

Bakkerijen kunnen bij Verbeek terecht voor een breed assortiment machines en toebehoren. Het gaat zowel om nieuwe, tweedehands- als exportmachines. Klein materiaal en verpakkingswerktuigen maken eveneens deel uit van het professionele aanbod.

Verbeek ontwikkelt en bouwt zelf machines. Aan de hand van zeer ruime voorraden wisselstukken en vervangtoestellen, kan de eigen technische dienst alle machines in een mum van tijd herstellen.

De efficiënte dispatching vormt het zenuwcentrum van de 24 urenservice. Onze vakbekwame technici zijn dan ook snel ter plaatse voor installaties, herstellingen en onderhoud.

Als dienstverlenend bedrijf voor de bakker staat Verbeek voor een totaalservice, die naast een gepersonaliseerde begeleiding en een kwalitatieve opvolging tevens financieringsoplossingen omvat. De klantenkring bestaat uit ambachtelijke zaken, maar net zo goed uit industriële bakkerijen. Zo houdt Verbeek voortdurend een vinger aan de pols van de gehele sector.

Verbeek. Alles voor de bakker.

www.verbeek-westerlo.be