Verizon


Verizon Business is een internationale speler en wereldwijde leider in de IT-, Telecom- en Securitymarkt. In België richt de onderneming zich hoofdzakelijk op de business-to-businessmarkt, waarbij alle segmenten – van bescheiden KMO tot multinationale organisaties – beoogd worden.

De onderneming gelooft sterk in de innovatieve rol van technologie. Bedrijven met zin voor innovatie, die nieuwe technologieën implementeren, halen daar competitief voordeel uit. In een wereld waar technologie voortdurend aan belang wint, is het beheer van data van cruciaal. Het biedt de nodige flexibiliteit om met succes opportuniteiten te grijpen in een globale markt.

Het is de taak van Verizon Business om klanten hierin te adviseren en te begeleiden aan de hand van een breed spectrum aan strategische oplossingen, diensten en expertise.

De geboden oplossingen dragen onder meer bij tot het verbeteren van de infrastructuur en de performantie van de applicaties, het beveiligen van de onderneming, het bevorderen van samenwerking en het communiceren met klanten, partners, leveranciers en medewerkers.

De markt evolueert naar een omgeving waar ‘everything is a service’. Met die visie voor ogen biedt Verizon Business zijn klantenkring onder meer diensten aan zoals ‘cloud computing’ en ‘storage in the cloud’.

www.verizonbusiness.com