Verzekeringen Schrevens


Het hoofdkantoor van Verzekeringen Louis Schrevens is gevestigd in Lubbeek, maar de makelaar heeft verder nog bijkantoren in Boutersem, Korbeek-Lo en Kessel-Lo. Die spreiding van vestigingen is een bewuste keuze: zo is de professionele service nooit veraf voor de klant en kan de makelaar waar nodig snel en gevat tussenkomen.

Louis Schrevens biedt vooral producten aan van KBC Verzekeringen en geldt voor deze maatschappij als één van de grootste vertegenwoordigingskantoren in België. Als bank-verzekeraar staat KBC voor een uniek verzekeringsconcept, met een aanbod dat enkele exclusieve polissen omvat.

Door de samenwerking te focussen op deze solide partner, verwierf Verzekeringen Louis Schrevens een vrijwel ongeëvenaarde expertise in de KBC productportfolio. Die uit zich in de eerste plaats in een snelle en sterke dienstverlening.

Maatwerk is hier geen holle slogan. De aanpak van Verzekeringen Louis Schrevens is gebaseerd op persoonlijk contact. De makelaar komt op eenvoudig verzoek naar de klant toe en past de standaardproducten aan in functie van de specifieke situatie, wensen en behoeften.

Zowel particulieren, zelfstandigen, kleine als grote ondernemingen kunnen in één van de vier kantoren terecht voor een uitgesproken klantgerichte en complete service op het gebied van verzekeringen.