Vinci Facilities


Vinci Facilities, een onderdeel van de beursgenoteerde Vinci Groep, groepeert alle activiteiten op het gebied van het technisch beheer, het onderhoud van technische installaties en het facilitair beheer – met inbegrip van het energiebeheer.

In de vestiging te Waregem ligt de focus voornamelijk op technisch beheer en onderhoud. Er zijn dan ook een vijftigtal mensen met een technisch profiel tewerkgesteld. Zij volgen regelmatig bijscholingen om hun kennis van zowel de recente technologische ontwikkelingen als de wetgeving up-to-date te houden.

De klantenkring situeert zich in de tertiaire en de industriële sector en omvat eveneens ziekenhuizen en verzorgingsinstellingen. De medewerkers doen een beroep op hun brede technische knowhow om de verwarming-, koeling- en ventilatiesystemen van de klanten volgens de regels der kunst te onderhouden.

Vinci Facilities maakt deel uit van een solide groep met een goed omlijnde bedrijfscultuur en sociale waarden als bouwstenen. Dit uit zich in gemotiveerde en sociaal bewuste medewerkers.

Ondanks die schaalgrootte hecht de onderneming veel belang aan een lokale aanwezigheid, dicht bij de klant. Zo kan ze snel en accuraat tussenkomen. Aangezien elke klant een vaste technieker toegewezen krijgt, groeit er vertrouwensrelatie tussen hem en Vinci Facilities.

www.vinci-facilities.be