Vistalink


Vistalink is als high-end system integrator, gespecialiseerd in industriële beeldverwerking. Aan de hand van deze ‘vision’ technologie ontwikkelt het bedrijf totaaloplossingen voor industriële klanten. De onderneming beheerst verschillende disciplines zoals belichting, optica, software en elektromechanische integratie, en verwerkt deze in betrouwbare turn-key oplossingen.

Vistalink ontwikkelt in-line inspection toepassingen voor de kwaliteitscontrole van producten of assemblageprocessen tegen reële productiesnelheden. Daarnaast biedt de onderneming ook systemen voor tracking en traceability in het productieproces of voor het aansturen van robots.

De system integrator geniet een gevestigde reputatie in uiteenlopende bedrijfstakken, waarvan de automobielsector, de farmaceutische industrie en de distributiemarkt de belangrijkste zijn.

Door uitsluitend te focussen op de vision technologie, bouwde Vistalink de voorbije twintig jaar een vrij unieke knowhow uit binnen dit recente domein. Die expertise uit zich in de eerste plaats in maatwerk en de hoogstaande kwaliteit van de geboden oplossingen. De gespecialiseerde medewerkers toetsen de vraag van de klant aan de technologische en budgettaire mogelijkheden, om telkens weer tot een haalbaar en efficiënt resultaat te komen.

www.vistalink.eu