Vivaldi’s Interim


Vivaldi’s Interim werd in 1991 in Antwerpen opgericht en bouwde een kantorennetwerk uit van 27 interimkantoren in Vlaanderen en Brussel. Ze zijn ondermeer actief in de volgende sectoren en domeinen: industrie, logistiek, techniek, administratie, call centers en studentenjobs.

De reden voor hun succes? Vivaldi’s Interim richt zich vooral op de boeiende KMO-markt. Ze engageren zich om op een heel persoonlijke en authentieke manier KMO’s en werkzoekenden bij elkaar te brengen.

De interim sector staat vandaag voor enorme uitdagingen: de vraag van een ondernemer en de capaciteiten en verwachtingen van een uitzendkracht op elkaar afstemmen, vergt veel doorzettingsvermogen, een bijzonder inzicht in mensen en eerlijke antwoorden.

Vivaldi’s Interim bezorgt u de best passende kandidaten, dankzij hun unieke persoonlijke benadering. Dezelfde uitzendconsulent zal u begeleiden van bij het opstellen van de vacature tot bij het selecteren, testen en uiteindelijk plaatsen van de kandidaat. Deze betrokkenheid garandeert een enorme meerwaarde, zowel voor u als voor uw toekomstige interim medewerker.

Vivaldi’s Interim is een degelijke en betrouwbare partner voor ondernemers op zoek naar de juiste uitzendkrachten en vaste medewerkers.

www.vivajobs.be